opc_loader

Menu

Blossom Tarot Readings & Healings sabine@blossomtarot.com

Healing week Zelf liefde

Healing week Selflove!

Deze healing week is volledig in het teken van het vinden en omarmen van jouw zelfliefde. 

Wanneer je de band en de liefde voor jezelf versterkt, versterk je ook de relaties om jou heen, leer je te ontvangen en gaat alles in het leven weer stromen!

Tijdens deze week doe ik dagelijks een healing voor jou, 7 dagen op een rij. 

De healings zorgen ervoor dat de blokkades verdwijnen (die kunnen voortkomen uit ervaringen, oude emoties, etc). 

En ik ga je dagelijks een affirmatie geven die op dat moment bij jouw proces past. Affirmaties zijn krachtige tools om jouw energie positief voor jou te laten werken. 

Verder zal ik tijdens deze week volledig gericht zijn op het openen van deuren voor jou, van binnenuit. 

Wanneer jij 'Al een' bent en je ook compleet voelt, zal je zien dat ook relaties, geld en andere dingen positief gaan stromen in jouw leven. 

Wanneer jij volop in jouw zelfliefde staat, zal je merken dat je ook op jouw nieuwe, hoge frequentie gaat ontvangen in het leven, en dat is het doel van deze week!

Een leven vol liefde voor jezelf, met gezonde grenzen, waarbij je zal zien in de weken na deze healing week, dat je hele positieve energie gaat ontvangen!

Dus als er iets stagneert in jouw leven, is dit de allermooiste manier om door middel van het omarmen van jezelf, ook te ontvangen wat jij (vindt) dat je verdiend. 

De manier waarop jij je voelt, wat je uitstraalt, hoe jij over jezelf denkt, hoe jij voor jezelf grenzen durt te stellen, maken allemaal deel uit van zelfliefde. 

Tijdens deze healing week gaan we samen op reis door jouw chakra's, we lossen de blokkades op, we buigen denkpatronen om en je gaat volledig in je kracht durven ontvangen :)

Ik doe de healings dagelijks door middel van een foto healing. En schrijf je dagelijks wat ik heb ervaren tijdens de healing en geef je de tools om het om te buigen naar.. LIEFDE VOOR JEZELF. 

Deze week is niet alleen een lief cadeautje voor jezelf, maar wanneer je gaat stralen van binnenuit en gaat ontvangen, is deze week ook voor de lange termijn heel waardevol in wat jij aantrekt in het leven!

150,00
Beoordelingen ()
Healing week Zelf liefde heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Healing week Zelf liefde
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items