opc_loader
Blossom Tarot Readings & Healings sabine@blossomtarot.com

Tweelingziel / Partner healing week

Wat kun je verwachten van een 'tweelingziel' healing?

We beginnen de week met een reading van de huidige energie van jouw tweelingziel. Dit is vergelijkbaar met een 'de energie van jouw persoon reading', waarbij ik ook zal kijken naar waar jullie elkaar spiegelen en triggeren. 

Vervolgens gaan we de healing week in, waarbij ik dagelijks voor jullie beide een healing zal doen. Ik heb dan ook jullie beide foto's nodig voor deze week. 

In deze week houden wij contact over je ervaringen, dromen wellicht, of andere gevoelens en emoties die los komen/ helen. 

Aan het einde van de healing week, doen we opnieuw een reading op de energie van dat moment. Zo kun je zien welke stukken er geheeld zijn aan beide kanten, om jullie beide weer een stukje verder te helpen naar 'hereniging' op jullie zielenreis in dit leven. 

Ik kan uiteraard niet garanderen dat jullie samen komen na een healing week. Maar alles wat je heelt op zielsniveau, zeker aan beide kanten, brengt je wel weer een stukje nader tot elkaar. Wat je heelt, triggert 'de ander' niet meer en vice versa. Dus het kan wel helpen bij het loslaten van karmische banden (want als je frequentie stijgt, passen die vanzelf niet meer), het kan helpen bij het helen van oude wonden (wat triggers geeft, denk aan bindingsangst/ verlatingsangst) etc. 

Iedereen zal op een ander stukje van deze reis staan, maar heling brengt meer balans en brengt je weer een stukje dichterbij jezelf (en daardoor ook bij de ander). 

150,00
Extra informatie

2 readings (aan het begin en het einde van de healing week)

7 healing sessies

Beoordelingen ()
Tweelingziel / Partner healing week heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Tweelingziel / Partner healing week


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items