opc_loader
Blossom Tarot Readings & Healings sabine@blossomtarot.com

Edelsteen advies

Met een edelsteen advies kijk ik naar jouw energie en kijk ik welke edelstenen op dit moment het beste bij jouw energie passen. Het doel hiervan is, om jouw energie zo goed mogelijk in balans te brengen, zodat je het mooiste uit elke dag haalt!

We kunnen niet alleen kijken naar welke edelsteen /edelstenen je op dit moment het beste kunt dragen, maar bijvoorbeeld ook naar de ruimtes in je woning, je werkplek, je slaapkamer etc.

Edelstenen bezitten unieke kwaliteiten en kunnen worden gebruikt voor het beschermen van jouw energieveld, voor het verbeteren van jouw energie balans en voor vele andere toepassingen.

Edelstenen zijn ook fantastisch voor kinderen die moeilijk slapen, of last hebben van angsten, onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen en andere toepassingen. Mijn ervaring met kinderen en edelstenen, is dat kinderen er veel kracht en steun uithalen.

Dus, met een edelsteen advies, kijk ik naar de dingen die op dit moment uit balans zijn en wat op dit moment het beste aansluit bij jou (of jouw kinderen) om de balans te herstellen.

Na het afronden van je bestelling, kun je mij een e-mail sturen met je vragen en je foto: sabine@blossomtarot.com

11,11
Beoordelingen ()
Edelsteen advies heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Edelsteen advies


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items