opc_loader

Menu

Blossom Tarot Readings & Healings sabine@blossomtarot.com

Edelsteen healing week

Een edelsteen healing is een fantastische manier om jouw energie te herstellen en op te laden in een week tijd.

Ik begin met het verwijderen van invloeden van buitenaf, negatieve energieën, blokkades, net als bij een gewone healing.

Ik doe een dagelijkse healing voor je, voor 7 dagen. Ik gebruik daarbij de bron energie, die geleid door mijn handen en je zal ervaren dat jouw persoonlijke magnetische veld weer wordt hersteld zodat je positieve energie gaat ervaren. 

Naast de healing die ik deze week dagelijks voor je doe, werk ik ook met verschillende kristallen voor je de hele week. Ik kies dagelijks de kristallen die ik ingegeven krijg, om nog extra ondersteuning te geven aan de healings, het herstellen van jouw balans en je natuurlijke positieve flow terug te geven.

Dus na de dagelijkse healing, kies ik de juiste edelstenen voor je, voor die dag. Bedoelt om optimaal gebruik te maken van de mooie energieën die jou weer volledig in je kracht zetten.

Aan het einde van de week, ontvang je van mij een edelsteen advies. Dit kan gerelateerd zijn aan je woonomgeving, werkomgeving, slaapkamer en welke edelsteen op dat moment het beste bij je past (en waarom).

Na het afronden van je bestelling, kun je mij een e-mail sturen met je vragen en je foto: sabine@blossomtarot.com

150,00
Beoordelingen ()
Edelsteen healing week heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Edelsteen healing week
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items