opc_loader
Blossom Tarot Readings & Healings sabine@blossomtarot.com

Tips om jouw energie te beschermen en negatieve energie te verwijderen

Tips om jouw energie te beschermen en negatieve energie te verwijderen

Als hoog sensitief persoon ben je misschien erg gevoelig voor energieën die je op een negatieve manier beïnvloeden. Dit kan uit verschillende bronnen komen en er zijn een paar leuke en simpele tips om je energie en je huis (of werkruimte) te beschermen.

Sommige zijn bekend, maar misschien pik je iets nieuws op 😊

Reinig je kristallen dagelijks als je merkt dat de energie om je heen zwaar aanvoelt (ook degenen die je als hanger of armband draagt)

Salie dagelijks

Gebruik hoogfrequente geluidsmuziek in uw huis om de trilling in de kamer op te heffen

Maak je huis schoon, was je ramen en gebruik ammoniak voor de ramen en vloeren (het is een zeer krachtige energetische reiniger).

Schoonmaken is een van de meest onderschatte manieren om energie in een ruimte schoon te maken. Als je je realiseert dat alles energie is, zal het belang heel logisch zijn. Zie het als een persoon die je huis bezoekt en voetafdrukken achterlaat in de gang na een wandeling in de regen. U kunt de voetafdrukken zien en deze op natuurlijke wijze schoonmaken. Maar het punt is, zelfs als je de voetstappen niet ziet, is de energie van die persoon er echt. Dus als je een bezoeker hebt gehad die wat zware energie in je huis heeft gebracht, kan het echt effectief zijn om je huis schoon te maken, omdat het meteen lichter aanvoelt. Ik denk dat veel mensen het gevoel 'na het schoonmaken van het huis' prettig vinden, maar zich niet realiseren dat het ook komt omdat de energie echt lichter aanvoelt!

Koop planten die natuurlijke luchtfilters zijn, het helpt je om energieën te transformeren

Scrub je lichaam regelmatig, het is een geweldige reiniger van het energieveld

Zijn er spullen in je huis waar je een negatieve vibe van krijgt? Laat hen gaan. Vergeet niet dat alles energie is! Een geschenk dat met liefde wordt gegeven, verhoogt de trilling. Maar herinner jezelf eraan dat intenties ook energie zijn. Dus dingen die slechte herinneringen oproepen, items die niet met een leuke bedoeling worden gegeven, houden die energie ook vast. Dus dat item dat je al 5 keer hebt vervangen en achter in een la belandde? Dat is misschien niet het juiste item om in je huis te blijven hangen. Ook dingen die kapot zijn, dode planten, kleding die nooit meer past (of die je hebt gekocht maar nooit zult dragen), zijn allemaal vormen van energieblokkades.

In je slaapkamer: Als je negatieve dromen hebt of negatieve energie voelt in je slaapkamer. Plaats kristallen naast je bed die bescherming brengen en de energie verhogen. Plaats helder kristal voor je raam (het is ook een zeer goede beschermer tegen entiteiten). Pak een dromenvanger en zet een kom naast je bed met een schijfje citroen, bestrooid met zout. (Dit absorbeert alle vormen van negatieve energieën en invloeden van buitenaf).

Twijfelt u over de energie in uw woning en wilt u deze checken?

Zet een glazen schaal met water op tafel. Als het er na een tijdje ‘sprankelend’ uitziet, is er veel te veel energie in de kamer. Open de deuren, de ramen, wijs en transformeer de energie om je ‘lichter’ te voelen!

Neem een glas en vul het met half water, half azijn en 2 lepels zout. Zet het glas in een hoek (je kunt dit in verschillende kamers doen) laat het 24 uur rusten. Als het zout op de bodem blijft, is de energie goed. Als het zout na 24 uur aan de oppervlakte komt, kun je dit eenvoudige ritueel herhalen. Het zout zal ook de energie absorberen.

Terug

10-01-2023 om 22:09:27 door Ros

Very nice and interesting content, thank you!

10-01-2023 om 00:44:01 door Rose

That’s so useful and interesting, thank you! :)

Reacties

Naam
Reactie
Waardering SLECHT   GOED