opc_loader
Blossom Tarot Readings & Healings sabine@blossomtarot.com

Wat kun je doen om overvloed en positiviteit aan te trekken?

Wat kun je doen om overvloed en positiviteit aan te trekken?

Wat kun je doen om meer positiviteit en overvloed in je leven uit te nodigen?

Er is veel geschreven over dingen die positiviteit en overvloed in je leven uitnodigen, maar misschien kan dit artikel een mooie herinnering zijn om meer overvloed en positieve energie in je huis en je leven aan te trekken!

Ruim je leven en je huis op

Omring jezelf met hoog vibrerende mensen die een kleine vonk in je dagen brengen

Ruim je huis op, door kapotte dingen weg te halen, dingen die je niet meer passen (kleding), zet de prullenbak buiten, zet dingen op hun plaats.

Werk de taken af die je veel te lang aan het uitstellen was

Als je dingen uitstelt, zend je de energie uit die je niet gehaast hebt om de dingen te ontvangen waar je naar verlangt, dus het uitstellen van dingen kan energetische blokkades in het leven creëren

Zorg ervoor dat je deuropening en hal vrij zijn van obstakels, zodat je de goede dingen naar binnen kunt halen!

Ga naar buiten als je de kans hebt, laad je energie op in de natuur!

Frisse lucht, in de natuur zijn heeft een geweldige manier om je energie te verhogen. En hoe hoger je vibe in het leven staat, hoe beter je zult aantrekken, zo van binnen, zo van buiten!

Doe dingen voor jezelf waar je van gaat glimlachen! Plezier is de ultieme schepper van positieve energie!

Eet voedsel dat goed is voor lichaam, geest en ziel. Eet dingen die je echt lekker vindt en doe de moeite voor jezelf om ervoor te zorgen dat je geniet van wat je eet en drinkt. Selflove stuurt een prachtig teken naar het universum dat jij het beste verdient!

Draag levendige kleuren en verkleed jezelf! Neem de moeite om dingen te dragen die je een goed gevoel geven, het zal je sfeer van de dag veranderen!

Verschoon je lakens, je slaapt beter in frisse lakens en het zal je helpen om je dag fris te beginnen na een goede nachtrust

Zorg ervoor dat je elke dag de deuren en ramen opent om nieuwe energie in elke kamer van je huis uit te nodigen

Brand kaarsen en wierook die je een positief en warm gevoel geven

Omring jezelf met kristallen om de frequentie om je heen te verhogen

Luister naar hoog vibrerende muziek. De frequentie van geluiden kan je trilling in een oogwenk veranderen!

Koop wat Sun Catchers voor jezelf! De vrolijke regenboogkleuren die door je kamer dansen, nodigen uit tot positieve energie

Omring jezelf met planten en levende wezens. Het verandert de trilling in je huis

Omring jezelf met kleuren in huis waar je je goed bij voelt. (En doe dingen weg die je een negatieve vibe geven)

Sinaasappels en mandarijnen staan erom bekend dat ze overvloedig uitnodigen in je leven. Het is dus geweldig fruit om meer overvloed in je leven uit te nodigen.

Je kunt een kom nemen en dagelijks 2 sinaasappels in plakjes snijden en ze ergens neerleggen met de bedoeling dat het verse, vrolijke fruit overvloed in je leven zal uitnodigen

Geef je planten water! Zorg ervoor dat je planten er levendig uitzien, verwijder dagelijks de dode bladeren, want het verzorgen van je levende planten is erg belangrijk. De manier waarop je je planten verzorgt, laat het universum zien hoe je voor jezelf zorgt. Dus net als alle liefde geven aan je huisdieren, zorg ervoor dat je dezelfde energie stopt in je planten en.. jezelf!!

Een leuke geldtip is, waar bewaart u uw geld? Is je portemonnee uit één stuk? Zie dit als de manier waarop u met geld omgaat en hoe geld u zal behandelen! In een kapotte en gekneusde portemonnee vertelt de feng shui ons dat je geld gemakkelijk weg kan glippen in je leven

Het belangrijkste om overvloed in je leven uit te nodigen is SELFLOVE & VERTROUWEN! Je moet het geloven om het te bereiken! Dus realiseer je wat je waard bent en handel daarnaar en laat het leven voor je stromen!

Terug

Reacties

Naam
Reactie
Waardering SLECHT   GOED