opc_loader
Blossom Tarot Readings & Healings sabine@blossomtarot.com

Jaar van het Konijn - Kom thuis bij jezelf! 2023

Jaar van het Konijn - Kom thuis bij jezelf! 2023

Het Jaar van het Konijn voelt dit jaar alsof je thuiskomt bij jezelf! Ik heb het gevoel dat je op dit moment veel bagage achter je laat en als je de laatste tijd wat stormen hebt doorgemaakt, vind je weer je weg vooruit in het leven. Het is mooi om te zien dat je jezelf dit jaar op de eerste plaats zet! Het is mooi om een zeer gevende aard te hebben, maar als je altijd 'overgeeft', begint je energie wat van die kracht en soulshine te verliezen die je van nature in je hebt. Dus om jezelf te omarmen, lief voor jezelf te zijn, je balans terug te vinden en eerst je eigen kopjes te vullen, zal dit jaar een heel belangrijke game change voor je zijn!

Een ander ding dat je dit jaar gaat lukken, is je angsten loslaten. En ik hoor je bijna denken, ik leef niet in angst! Maar onzeker voelen, te veel afvragen ‘Kan ik dit..? Kan ik dat eraf halen...? Het is echt op angst gebaseerd denken.. En dit jaar is het tijd om naar jezelf te kijken met mededogen, met vertrouwen, met geloof en dat zal je opnieuw sturen in je wilskracht, om de dingen te manifesteren waar je naar verlangt in je leven! IK BEN DAT IK BEN! En je zult leren houden van de JIJ die je BENT!

Want dit jaar stap je in dat prachtige mededogen, kijkend naar jezelf vanuit een plaats van liefde. Je levenslessen accepteren, je levenservaringen accepteren, maar alleen om je vooruit te helpen. Omdat ik het gevoel heb dat je alles zult loslaten dat je ervan weerhield om de dingen te doen waar je van houdt, zoals wanneer je echt begint te geloven dat je de dingen kunt bereiken die je wilt in het leven, zonder enige aarzeling, daar gebeurt de magie! Spirit laat zien dat je dit jaar je persoonlijke eenhoorn zult vinden en het voelt alsof je de schat in jezelf gaat omarmen. Jouw vonk vinden, zodat jij de hele dag kunt stralen!

En met het eren van je ware zielspad, trouw blijven aan jezelf dit jaar, zul je gaan merken dat de energie om je heen ook gaat veranderen. Zo van binnen, zo van buiten! En het geeft me het gevoel dat wanneer je verder dit jaar inloopt, je de ene na de andere kans voor je ziet opkomen, zoals ik het gevoel heb dat door je diepste en puurste innerlijke licht weer te vinden, iedereen graag bij je in de buurt is om een glimp van je soulshine op te vangen!

Dus hoe meer je naar jezelf kijkt met liefde, met mededogen en hoe meer je de wildheid in jezelf kunt omarmen, als je drijvende passie, hoe meer je zult bloeien in de richting van je dromen!

Ik voel dit jaar ook veel ‘nieuwe’ energie aankomen. Nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe plaatsen bezoeken en nieuwe dingen uitproberen. Dus de dingen die je hebt uitgesteld, door omstandigheden of door onzekerheden, daar ga je bovenuit stijgen. Terwijl ik je dit jaar de ladder zie beklimmen, naar boven cirkelen!

Dus het jaar van het Konijn voelt als het begin van zacht zijn voor jezelf! Tem nooit een wild hart! Omdat het de wildernis in jezelf is die de passie voor het leven creëert! Omarm je uniekheid en hou van elk stukje van wat je bent! Omdat dit het perfecte jaar is om alles wat je bent te omarmen en alles te bereiken wat je wenst en verlangt! Dus maak van jezelf die eerste prioriteit en blijf vanaf vandaag naar boven gaan, het universum staat achter je, dus het is veilig voor jou om te vliegen!!

Terug

Reacties

Naam
Reactie
Waardering SLECHT   GOED