opc_loader
Blossom Tarot Readings & Healings sabine@blossomtarot.com

Tekens uit het dierenrijk

Tekens uit het dierenrijk

Tekens van dieren zijn er in veel verschillende vormen! En als je de kracht van de universele boodschappen leert begrijpen, zul je het nooit meer als vanzelfsprekend beschouwen! 😊

Ik ga niet alle dieren opsommen, maar de kans is groot dat als je een sprinkhaan ziet, je leven een grote sprong voorwaarts gaat maken!

Als je een spin ziet, is het misschien een goed idee om te zien wie je in hun web probeert te houden en wat je moet loslaten in het leven. En als je op de een of andere manier een hert voor je ziet opduiken, voel je je waarschijnlijk emotioneel gekwetst en probeert de geest je te begeleiden om je emoties te overwinnen en weg te lopen van de situatie, zodat je jezelf weer naar een betere plek in het leven kunt brengen. 😊

Er komen elke dag zoveel mooie tekens uit het dierenrijk en als je leert op te letten en jezelf leert de spirituele betekenis van het specifieke dier op te zoeken, leer je veel over jezelf, je begeleiding en het leven zelf.

Want hoe mooi is het? Om te beseffen dat ALLES in het leven energie is?? Te weten dat alles om je heen verbonden is met jouw energie? Spirit kijkt altijd over je heen en geeft je berichten en tekens om je vooruit te helpen in het leven. Vertrouw erop dat God en de engelen altijd hun uiterste best zullen doen om contact met je op te nemen. En de tekens die je elke dag ontvangt via dierlijke geesten, zijn heel echt!

Dus als je last hebt van muggen in je slaap, een vlooienplaag in huis krijgt? Zoek naar de parasieten in je leven, want iets moet je op de een of andere manier uitputten en het wordt tijd dat je jezelf bevrijdt!

Slangen zien in dromen, of ze blijven opduiken op je scherm? Wie stuurt jou het boze oog...? En wie moet je loslaten om je leven in vrijheid, geluk en overvloed te leven!

Maar het werkt ook andersom, want een hond toont je onvoorwaardelijke liefde en loyaliteit, een kat versterkt je intuïtie en brengt je bescherming en het zien van een kikker is een teken van geluk!

Vliegen vertegenwoordigen dat mensen achter je rug om praten en het kan je wat negatieve gevoelens bezorgen, de wesp heeft een steek van jaloezie, maar.. het zien van dolfijnen is een prachtig teken van telepathische communicatie en zeer hoge vibraties!

Dus we willen allemaal de zwanen of de pinguïns zien, die ware liefde en eeuwige (loyale) liefde vertegenwoordigen! Maar alle dieren die je in je dagelijkse leven ziet, komen naar je toe met hun eigen specifieke boodschap. En door te vertrouwen op de tekens van het universum, de leiding van de dieren, kan het je helpen je pad, je energie vrij te maken en ruimte te maken voor de dingen waar je echt naar verlangt.

Dus wees dankbaar voor alle dieren die dagelijks in je leven verschijnen, en als je de tekens volgt, word je naar je wensvervulling geleid!! 😊

Terug

Reacties

Naam
Reactie
Waardering SLECHT   GOED