opc_loader
Blossom Tarot Readings & Healings sabine@blossomtarot.com

Manifestatie Kaarsen Magie

Manifestatie kaarsen Magie.

Kun je een extra boost gebruiken bij het manifesteren van jouw wensen? Dan kunnen we door middel van Kaarsen Magie de energie de goede richting op zetten voor jou!

Dit is een dagelijks ritueel van 5 dagen, waarbij ik door middel van kaarsen magie de energie zet op het manifesteren van jouw wensen. Denk hierbij aan promotie op jouw werk, een oplossing voor financiële problemen, het vinden van die ene liefde die echt bij jou past en waar je een fijn leven mee kunt hebben, dat huis waar je naar verlangt of die reis die jij zo graag wil maken. 

Een week is van Maandag tot en met Vrijdag.

Kaarsen magie werkt het beste als je ook daadwerkelijk vertrouwt op de Engelen, waarmee ik bedoel dat je beter kunt vragen in een open vorm wanneer het gaat om die ware liefde of een promotie/ financiële vooruitgang, etc. want wellicht hebben de Engelen wel iets veel beters voor ogen dan jij nu zelf denkt! :)

Tijdens de dagelijkse rituelen maak ik contact met mijn gidsen en de Engelen en gebruik ik tarot, wierook, kruiden, kristallen en soms ook bloemen, fruit of andere dingen die passen bij jouw wensen. Ik kan je niet in detail aangeven hoe dit er van dag tot dag uit zal zien (ik stuur je uiteraard de foto's) omdat ik het specifiek afstem op jouw energie en jouw wensen. 

Wat heb ik nodig van jou? Allereerst jouw foto, om mij te verbinden met jouw energie en uiteraard graag jouw wensen uitgeschreven. Dit kun je mij toezenden per e-mail sabine@blossomtarot.com 

Denk goed na over jouw hartenwensen en hou het echt zo open mogelijk want dat brengt je waar je graag wilt zijn in het leven :) Bijvoorbeeld: wil je graag een huis met een tuin? Of op een boerderij wonen? Leuk! (Maar hang er liever geen adres of woonplaats aan, zodat de Engelen de juiste plek voor jou vinden!)

Let op, ik doe niet aan binding spells (ik wil die persoon alleen voor mij) en ik ondersteun ook geen andere manipulatieve vormen van energie die het leven van andere mensen negatief kan beïnvloeden. 

Ik wil hierbij aangeven dat dit super werkt, maar als er vloeken of zwarte magie om jou heen hangen, zal het maar deels resultaat behalen en adviseer ik je om dit eerst op te lossen :)

150,00
Beoordelingen ()
Manifestatie Kaarsen Magie heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Manifestatie Kaarsen Magie


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items