opc_loader
Blossom Tarot Readings & Healings sabine@blossomtarot.com

Bescherming Kaarsen Magie

Bescherming van jouw energie - Kaarsen Magie

Dit is een dagelijks ritueel van 5 dagen waarbij ik kaarsen magie gebruik om jouw energie te beschermen tegen energieën van buitenaf. 

Wanneer je heel gevoel bent (HSP) of wanneer je zelf als lichtwerker een eigen praktijk hebt is het heel belangrijk om jouw energie goed af te schermen voor ongevraagde energie 'lifters' en voor energieën die bijvoorbeeld afkomen van jaloezie, afgunst of andere negatieve invloeden. 

Dit is een heel krachtig ritueel waarbij je als het ware alle energie buiten jouw energieveld plaatst die daar niet thuis hoort. Wanneer zelf readings of healings geeft, stem je je zelf af op de energie van de ander, en dit is uiteraard niet hetzelfde als wanneer mensen ongevraagd op jouw energie gaan 'hangen', dus het is heel fijn als je daarvoor een goede bescherming om jouw energieveld heen hebt. 

Ik wil hierbij aangeven dat wanneer je met een tweelingziel te maken hebt, je nog steeds de emoties en vaak ook zelfs gedachten van de ander zal ervaren, omdat dit een spirituele connectie is waarbij je op zielsniveau onlosmakelijk met elkaar verbonden bent. Het is uiteraard wel mogelijk om dit ritueel voor jouw tweelingziel uit te voeren, als je het gevoel hebt dat dit jullie beide vooruit kan helpen. Ik vind spirituele bescherming heel erg belangrijk, dus als je met een tweelingziel connectie te maken hebt en voor jullie beide je energie in bescherming wilt zetten, geef dit dan even aan bij mij, zodat ik de 7 rituelen voor jullie beide ineen kan uitvoeren. Ik reken hier niets extra's voor, omdat ik geloof dat dit voor veel mensen belangrijk kan zijn en wanneer ik alleen de rituelen voor 1 van de 2 zou uitvoeren, kun je nog steeds last hebben van energie van buitenaf. 

In mijn ervaring kun je de rituelen wel eenmalig uitvoeren, maar zal dit weinig tot geen resultaat geven, of het houdt maar een dag tot hooguit een week. Dit is de reden dat ik altijd ik dit een week doe (5 dagen). Dit ritueel is daardoor heel krachtig, en je zal er echt voor een lange periode profijt van hebben. Wellicht wil je het herhalen na een half jaar of een jaar, afhankelijk van hoeveel energiewerk je wellicht zelf doet voor anderen. 

Ik zou graag je foto ontvangen (en eventueel van jouw tweelingziel als dit van toepassing is) via sabine@blossomtarot.com

Ik ga vervolgens 5 dagen, dagelijks een ritueel voor je uitvoeren en stuur je daar de foto's van. Na 5 dagen sta jij (en eventueel je tweelingziel) volledig in bescherming tegen energie van buitenaf. 

150,00
Beoordelingen ()
Bescherming Kaarsen Magie heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Bescherming Kaarsen Magie


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items