opc_loader
Blossom Tarot Readings & Healings sabine@blossomtarot.com

Koorden doorhalen / Energie verwijderen

Dit is een ritueel van een week (5 dagen) om koorden door te halen met iemand die op jouw energie 'leeft' of jouw energie 'blokkeert' en/ of voor het verwijderen van zwarte magie (vloeken). Een week is van Maandag tot en met Vrijdag. 

Ik ben mij ervan bewust dat het doorhalen van koorden en het verwijderen van energie (zwarte magie) vaak als een losse sessie wordt aangeboden, maar uit mijn ervaring werkt dit vaak niet of maar heel erg tijdelijk. 

Het doorhalen van (energetische) koorden kan heel fijn zijn wanneer je 'last' hebt van een specifiek persoon (een ex, een familielid, of iemand anders die op jouw energie 'hangt' of jouw energie blokkeert. Maar het kan ook zijn dat iemand (bewust) jouw leven blokkeert door middel van zwarte magie. 

Ik heb daarom een week ontwikkelt waarbij ik healing, combineer met kaarsen magie om  koorden voor je los te halen, zodat je weer volledig in jouw eigen kracht kunt staan en in jouw volle energie kunt leven, zonder blokkades van een andere persoon. 

Aan het begin van de week kijken we hoe de energie aan jou verbonden is, jou belemmert en blokkeert en vervolgens ga ik voor jou aan de slag door middel van een dagelijkse healing sessie (via een foto van jou) en een dagelijks kaarsen ritueel. Ik combineer dus het loshalen van de koorden door middel van kaarsen magie, met een healing week om een optimaal en blijvend resultaat te behalen voor je. 

Voor mensen die hoog sensitief zijn en daarmee ook extra gevoelig voor energie van anderen, kan dit oprecht heel bevrijdend werken in het leven. (Het kan 'psychic attacks' veroorzaken, blokkades in het leven, je kunt je heel laag in je energie voelen, dingen 'lukken vaak niet', en je kunt er zelfs (veel) lichamelijke klachten van krijgen omdat jouw lichaam het niet herkent als jouw energie en daardoor van slag raakt. Je kunt zelfs ervaren dat andere mensen niet meer op jou lijken te reageren, maar op de energie die om jou heen hangt, met allerlei nare gevolgen van dien). 

De reden dat ik de kaarsen magie combineer met een healing week, is als volgt:

We beginnen met het kijken naar de oorzaak van de blokkades (wordt jouw energie bewust of onbewust geblokkeerd en waar komt het vandaan). Vervolgens start ik op maandag met de dagelijkse healings (van 5 dagen) EN met de kaarsen magie/ rituelen van 5 dagen. 

Mensen die mij al langer kennen, weten dat ik zelf jarenlang heb geworsteld met dit probleem, en het heeft lang geduurd om de juiste manier te vinden om weer volop en vrijuit te kunnen leven :)

Met de healing sessies ga ik gedurende de week de energie weghalen die niet bij jou thuis hoort (van oude emotionele blokkades tot energie van buitenaf) en vervolgens ga ik jouw energie helemaal in balans brengen en zorgen dat jouw energieveld weer mooi dik is, zodat je goed beschermt bent tegen invloeden van buitenaf. 

Tegelijkertijd ga ik elke dag een ritueel voor je doen door middel van kaarsen magie omdat dit een hele krachtige manier is om energie te verwijderen en te draaien naar positieve dingen in jouw leven. Tijdens de rituelen gebruik ik de tarot, kaarsen, wierook, kristallen, diverse kruiden, en soms ook fruit, bloemen, etc. Afhankelijk van wat jij nodig hebt. Ik kan je daarom niet vooruit zeggen hoe dit er exact in detail uit zal zien, omdat ik dit afstem op jouw energie en jouw situatie en de oplossing die jij nodig hebt om weer volledig en voluit te kunnen leven. 

Ik vind het belangrijk om aan te geven, dat je je na deze week sowieso al lichter zal voelen, maar afhankelijk van hoe lang (soms jaren en jaren...) jouw energie geblokkeerd is geweest, heeft het tijd nodig voordat jouw leven zich volledig herstelt. Zeker als er jaren zwarte magie om jou heen heeft gehangen en ik vloeken verwijder, heeft de energie tijd nodig om te draaien naar positief. Het is als het ware alsof alles binnenin jou en om jou heen gaat herstellen. 

Met zwarte magie is het alsof jouw polen (zoals bij een batterij) omgedraaid worden, waardoor je als het ware een magneet wordt voor alles wat je niet wil.. We draaien dus als het ware de energie weer om (de batterij) zodat jij jouw natuurlijke energie terug krijgt, je natuurlijke bescherming en weer positieve energie kunt aantrekken in jouw leven. 

Ik denk dat ik uit ervaring kan zeggen dat voor elk jaar dat er zwarte magie om jou heen heeft gehangen, het ongeveer een maand duurt voordat je het optimale resultaat ziet. Ik kan het helaas niet mooier maken dan het is. Bij het loshalen van emotionele koorden zal je merken dat je na deze week al weer echt jezelf begint te worden, maar bij het verwijderen van zwarte magie, is vaak ook je werk, je gezondheid, je vriendschappen, je liefdesleven, etc volledig geblokkeerd, waardoor het gewoonweg meer tijd nodig heeft zodat alles weer op zijn natuurlijke plek valt in jouw leven. 

Mocht je vragen hebben over wat ik voor jou kan betekenen hierin, kun je mij ook altijd even een e-mail sturen: sabine@blossomtarot.com

250,00
Beoordelingen ()
Koorden doorhalen / Energie verwijderen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Koorden doorhalen / Energie verwijderen


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items