opc_loader
Blossom Tarot Readings & Healings sabine@blossomtarot.com

(Deel 2) Intuïtieve ontwikkeling Online workshops

Dit is het vervolg op de Intuïtieve ontwikkeling online workshops. (Deel 2)

Deel 1 van de Intuïtieve ontwikkeling was een kleine reis van 6 weken door droom analyse, kruiden, foto's lezen, de waarde van zelf kennis, manifesteren, kleuren, energie & symbolen uit de natuur en het zelf channelen van 'energie'.

We hebben door middel van creatieve, intuïtieve en recreatieve opdrachten naar voren gehaald waar jouw interesses liggen op het spirituele vlak, wat jouw sterkste kwaliteiten zijn en wat jij eventueel nog verder zou willen ontwikkelen. 

En het is waar wat ze zeggen, oefening baart kunst! :) Het is daarom belangrijk om jezelf als het ware te blijven uitnodigen om steeds meer van jouw spirituele gaven naar boven te halen en verder te ontwikkelen. 

Tijdens het tweede deel van de intuïtieve ontwikkeling, vind ik het leuk om vooraf samen te kijken naar wat jij zelf graag nog zou willen versterken en willen ontwikkelen!

De 2e serie van 6 weken, staat dus echt in het teken van jou! We stemmen samen af waar jouw interesse ligt. Wil je meer weten over tarot, het 'lezen' van de kaarten of wil je juist lekker veel in de natuur erop uit met mooie opdrachten die jou verbinden met alles om je heen? Of wil je je helemaal richten op het maken van amuletten, of heb je interesse in kaarsen magie..?

Jij mag bij mij aangeven waar je je graag verder in zou willen ontwikkelen, en ik ga er mooie opdrachten bij maken of ik maak inhoudelijke informatieve filmpjes, afhankelijk van jouw wensen!

250,00
Beoordelingen ()
(Deel 2) Intuïtieve ontwikkeling Online workshops heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
(Deel 2) Intuïtieve ontwikkeling Online workshops


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: