opc_loader
Blossom Tarot Readings & Healings sabine@blossomtarot.com

Intuïtieve ontwikkeling online workshops

Wil jij graag op een leuke manier jouw eigen spirituele gaven verder ontwikkelen?

Dan is dit iets voor jou!

Ik ga door middel van (vooraf opgenomen) video's een aantal weken lang jouw spirituele gaven ontwaken en versterken :)

Het belangrijkste en ook het lastigste aan je intuïtie volgen, is erop durven te vertrouwen dat het klopt!

Je kunt dit zien als een leuke manier om je verder spiritueel te ontwikkelen, want het toverwoord is hier, dat het je ook vooral plezier mag brengen!

Ik ga door middel van verschillende filmpjes jou meenemen in een reis van spirituele ontwikkeling, waarbij ik je ook opdrachten ga geven die je uit mag voeren en mij (graag!) mag delen. 

Er kan zomaar van alles voorbij komen, van intuïtief tekenen, tot het leren 'lezen' van voorwerpen en vele andere leuke manieren om je vertrouwen in jouw gaven te versterken en te ontwikkelen. 

Ik ga tijdens de filmpjes in detail uitleggen wat de opdracht van dat moment is, wat ik van jou verwacht als 'huiswerk' en wanneer jij de opdracht hebt afgerond, ontvang ik graag van jou een e-mail met het resultaat. Ik ga je daarbij mijn feedback geven en zo gaan we samen jouw vertrouwen versterken en ga ik je laten zien hoe eenvoudig en leuk het is om je gaven te ontwikkelen en te versterken! We gaan via 11 verschillende onderwerpen door de weken heen, maar je kunt alles op jouw moment doen zodat je het in jouw tempo kunt ervaren. 

De opdrachten zullen steeds anders zijn omdat ik je graag heel bewust wil maken van het feit dat ALLES energie is! 

Dit is geschikt voor iedereen! Misschien ben je nog wat onzeker soms over jouw spirituele gaven, misschien vind het gewoon leuk om op een creatieve manier je spiritualiteit weer wakker te schudden, misschien wordt je zo opgeslokt in de drukte van alle dag, dat het gewoon fijn is om gericht je spiritualiteit weer aandacht te geven en misschien vind je het gewoon leuk om ideeën op te doen voor jouw eigen praktijk! 

De instructie filmpjes zijn in het Engels (met de opdrachten), maar de 1 op 1 communicatie kan in Nederlands of Engels!

De kern voor deze 'workshops' is plezier in intuïtieve ontwikkeling, het versterken van jouw vertrouwen in jezelf en jouw intuïtie en laten zien wat er allemaal mogelijk is!

Doordat we alle opdrachten samen evalueren via de e-mail, kan ik dankbaar kijken naar jouw ervaringen en daar deel van zijn! 

250,00
Beoordelingen ()
Intuïtieve ontwikkeling online workshops heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Intuïtieve ontwikkeling online workshops


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items