opc_loader
Iemand verrassen of een hart onder de riem steken? Geef eens een reading of een healing cadeau! #Cadeautip

Online workshops Tarot lezen

Online workshops 'Tarot lezen'.

Een leuke, interactieve manier om de Tarot zelf te leren lezen!

Door middel van filmpjes ontvang je van mij steeds opnieuw een nieuwe opdracht, die we vervolgens samen weer evalueren via de mail. 

Wat kun je verwachten?

Het leren lezen van Tarot, gaat hand in hand met het ontwikkelen van jouw intuïtie (of het versterken ervan). Want als je echt goed kaarten wilt leren lezen, is er niets leuker dan dat de kaarten je een verhaal vertellen, omdat je leert werken met de energie van de kaarten!

Het is dan ook mijn intentie om je niet alleen te begeleiden in het interpreteren van de betekenis van de kaarten, maar om ook het 'verhaal' te voelen dat de kaarten je willen geven!

Tijdens de opdrachten leer je dus niet alleen 'luisteren' en 'voelen' en 'zien' wat de kaarten willen zeggen, maar je leert ook diverse leggingen, die heel erg goed toepasbaar zijn op verschillende situaties. In een serie van filmpjes gaan we samen stap voor stap door de tarot heen en ik gebruik hiervoor de Rider Waite Tarot. (Handig om die aan te schaffen voor je begint! ) Als je de Rider Waite goed kunt lezen, kun je daarna elk deck gebruiken wat bij jou past :)

We doen dit interactief. Ik stuur je een vooraf opgenomen filmpje met een opdracht, en jij kunt op jouw moment de opdracht uitvoeren. We evalueren dit via de mail, ik vul dit voor je aan met wat ik mee wil geven voor je en zo stappen we naar de volgende opdracht. 

Je kunt dus op jouw tijd, op jouw momenten de verschillende opdrachten doen. Nadat je alle opdrachten hebt voltooid, kun je volledig intuïtief en accuraat de Tarot lezen! (Voor jezelf en/ of voor anderen!). 

250,00
Beoordelingen ()
Online workshops Tarot lezen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Online workshops Tarot lezen


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items