opc_loader

3 maanden spirituele coaching

3 maanden spirituele coaching, waarbij we gaan werken aan wat jou blokkeert, waar je van wilt helen en waarvan jij voelt dat het jouw geluk in de weg staat!

Misschien ga je door een (emotioneel) hele moeilijke periode, misschien lukt het je maar niet om je bedrijf van de grond te krijgen, en wellicht komen er maar geen mooie dingen op je pad omdat je gewoonweg even het lichtknopje niet meer kunt vinden! Wat het ook is dat jou blokkeert, daar gaan we samen aan werken!

Wat gaan we doen in deze 3 maanden?

We beginnen met kijken naar waar jij op dit moment staat in het leven. Wat voel je zelf dat jou blokkeert, waar heb je (voor jouw gevoel) hulp bij nodig?

Wat zou je graag willen?? En waar wil je samen naar toe werken?

Misschien zijn er wel gebeurtenissen uit het verleden, die jou vandaag de dag nog steeds blokkeren om volop in het leven te staan, om je dromen na te jagen en om bovenal, te zijn wie je bent! (of wilt zijn!)

Tijdens deze 3 maanden gaan we samen een beginpunt markeren. Je kunt met mij alles bespreken, en ik vind niets gek. Alles altijd in volledig vertrouwen, waardoor je ook je diepste pijnpunten kunt helen. 

En we gaan kijken naar wat jij graag zou willen. Hoe zou jij je willen voelen.. wat zou jij graag willen bereiken? En waar wil jij graag staan in het leven?

En daarna, als we samen tot een kader zijn gekomen, gaan we 3 maanden lang toewerken naar dat moment, waarin jij volledig jezelf kunt zijn en het leven weer gaat omarmen!

Wat kun je verwachten tijdens deze 3 maanden?

* Een intake, waarbij we kijken waar jij nu staat, wat jou blokkeert en waar je naartoe wilt werken. 

* 1 volledige healing week. Waarbij ik je dagelijks de voortgang / de ervaringen laat weten per email

* 1x per week een volledige healing sessie, om jou te ondersteunen in je voortgang

* 1x per week een geschreven reading, met wat ik voel bij jouw energie

* 1x per maand (3x) een video reading om in diepgang te kijken waar je staat en wat je al bereikt hebt!

* 3 maanden de reiki box, waardoor je ook echt zal ervaren dat je gedurende al je dagen meer energie hebt om de veranderingen te maken

* Uiteraard kun je me altijd mailen tussentijds als er dingen naar voren komen, zodat we echt in 3 maanden grote stappen voor je kunnen creëren! 

Het aller belangrijkste tijdens deze 3 maanden, is dat we jou weer volledig in je kracht gaan zetten, samen! 

900,00
Beoordelingen ()
3 maanden spirituele coaching heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
3 maanden spirituele coaching


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items